maanantai 4. maaliskuuta 2013

Messukausi avattu!

Kevään 2013 ensimmäiset messut on nyt sitten takana ja ihan kivastihan nuo menivät lumimyrskystä huolimatta. Kummasti oli kyllä kahden kuukauden aikana kaikki rutiinit unohtuneet ja pieniä puutteita messuvarustelusta löytyi, mutta ihanien kollegojen avulla kaikista selvittiin. Muutenkin oli hurjan hauska nähdä tuttuja käsityöläisiä pienen tauon jälkeen ja päivitellä kuulumisia. Vertaisverkostossa on voimaa! Tälläisen osaston saimme Tarun kanssa rakennettua ja tästä on hyvä jatkaa porskutusta kevään seuraaville messuille, jotka ovat kahden viikon kuluttua Turussa.

3 kommenttia:

  1. Tosi monipuolisia juttuja oot tehnyt, vau! :) Mitä nuo ihanat eläimen päät on tuossa oikealla?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Susanna, ne ovat hassuja hiiri-, karhu- ja pupuhattuja. Tuo hattu on muuten yksi vanhimmista tuotteistani. Ensimmäisen hiiruhatun ompelin Tarulle 2000 syksyllä, kun neito oli ihan vielä pikkiriikkinen.
      Aurinkoisia kevätpäiviä sinulle ja tulehan moikkaamaan minua ensi viikolla to-su Toivolan vanhalle pihalle pääsiäismyyjäisiin tai seuraavana vkonloppuna paviljongille kässämessuille!

      Poista
  2. oo, kiitti vinkistä, pitääpäs tulla joko torstaina tai perjantaina! :) Jos noita hattuja on siellä, niin pitääpä katsoa tarkemmin, jos vaikka lähtisi matkaan yksi. Käsityömessuille en pääse kun oon matkoilla. Mutta mukavia Turun messuja siulle!

    VastaaPoista